Encara no havíem publicat cap ruta en moto, fins ara. Aquesta que us explico és molt maca pels paisatges i té una mica de tot. La sortida i arriba és a Palafrugell, amb una parada per esmorzar a Canet d’Adri. Es pot fer tranquil·lament amb un matí i son uns 180 km.

Tal com he comentat abans, sortim de Palafrugell direcció Girona passant per la Bisbal d’Empordà, i Celrà (C-66). Just abans d’arribar a l’autopista agafem la sortida per anar cap a Sarrià de Ter, passant pel sector paperer, on trobem unes quantes rotondes. Seguim les indicacions cap a Sant Gregori i un cop i arribem, fins a Canet d’Adri on hi ha varis restaurants per esmorzar.

Un cop esmorzats, tornem a arrencar les motos i ara ens dirigim cap a Sant Martí de Llémena i després a les Planes d’Hostoles. Ens podríem parar també a Sant Aniol de Finestres on també s’hi menja bé. Aquesta carretera és de corbes, però fàcils de fer, sense pendents fort. El tros final, entre Sant Aniol i les Planes, l’asfalt no està en perfectes condicions, amb alguns parxes, però res important. Un cop a les Planes d’Hostoles, ens dirigim a Santa Coloma de Farners per la C-63 travessant Amer i Anglès. Aquí ens podem parar a fer una copa.

Sortint de Canet d'AdriDe camí a Sant Martí de Llémena De camí a Santa Coloma de Farners

Per continuar la ruta, i ja de tornada, podríem continuar per la C-63 cap a Vidreres per agafar després la C-35. Però decidim fer la carretera vella de Sta. Coloma – Girona que passa prop de Vilobí (on hi ha l’aeroport). Aquesta carretera es va arreglar fa pocs anys, fent-la més ample i suavitzant les corbes. Un cop a Girona, passem per la C-65 direcció Llagostera. Més endavant aquesta carretera es converteix en la C-31 que ens torna cap a Palafrugell. En total uns 180 Km.


Mostra un mapa més gran