Ens trobem sempre els diumenges al mati, al Bar Rally de Palafrugell, i sortim a esmorzar i a fer rutes d’uns 100 – 150 kms. De vegades passem tot el dia fora i d’altres fem sortides de cap de setmana.

Rodem per tot arreu, del mar a la muntanya, de la vall a la plana, del Cap de Creus al Delta de l’Ebre. Faci fred o calor, faci vent o plogui, res ens atura.

Tenim molt bon rotllo amb altres grups de moters, anem a les seves concentracions i moltes vegades ens quedem a passar el cap de setmana amb ells gaudint de les seves festes.

Que fem?

Sortides:

Els diumenges fem sortides d’uns 100/150 km.

Com a bons moters la primera cosa que fem es un bon esmorzar de forquilla. Ens coneixem un bon grapat de bars i restaurants on es pot menjar força bé amb un bon preu. Des de cap i pota a calamars a l’andalusa, o embotits i formatges de la muntanya acompanyats d’ un bon pa sucat amb tomata. O be «platillos» com ara una bona vedella amb bolets, brasa etc.

Un cop ben tips ja es hora de fer uns quants kilòmetres. Hi ha un munt de coses per anar a veure. Ens va agradar molt:

  • el Museu de les miniatures i micro miniatures de Besalú.
  • Rupit ciutat medieval d’Osona amb el seu pont penjant i els seus carrers empedrats.
  • VIc i el mercat del diumenge amb la seva plaça de les arquedes.
  • Sta Coloma de Farnés i la seva fira de la ratafia
  • Olot amb la seva zona volcànica.
  • La vista impressionant des de Cap de Creus o la del Santuari de Nostra Senyora del Far, la de Banyuls Sur Mer o la  de la Mare de Dèu dels Angels etc.

 

De tant en tant muntem una excursió de cap de setmana. Hem pujat a Montserrat, hem anat a L’Horta de Sant Joan, i a passejar en barca pel Delta de l’Ebre.

La mes llunyana va ser al Pont de MIllau (França), esta considerat el  mes alt del mon, està suspès a l’aire entre el cel i la terra, es un viaducte que sembla un veler. Té 343 metres d’alçària i una longitud de 2460 mts.

SI tenim ganes de cremar benzina i fer pujar l’adrenalina, fem unes quantes corbes de Lloret a Tossa.

Des de d’alt de la moto tot és diferent, el mon es veu i es flaire d’ una altra manera, la sensació de llibertat que et dona es inexplicable. Vine i en gaudirem junts.

Empordà Custom Sortides
Empordà Custom Excursió

Participació en concentracions:

Tenim molt bon rotllo amb altres grups de moters, anem a les seves concentracions i moltes vegades ens quedem a passar el cap de setmana amb ells gaudint de les seves festes.

Normalment una concentració es compon d’un bon esmorzar, d’una ruta on es pot disfrutar del brugit de moltes motos juntes rodant per la carretera, ja que La policia i els organitzadors solen tallar el transit per poder circular totes juntes. Quan s’arriba al lloc de sortida es continua amb un concert de musica i a ultima hora es fan sorteigs entre tots els assistents. I sense adonar-t’en has passat un mati de diumenge disfrutant del món de les motos.

En les concentracions de cap de setmana, anem a un hotel que esta obert exclusivament per a tots els moters. A la nit de dissabte sol esta amenitzada per jocs diguem-ne «Infantils» com el joc de les cadires o carreres de sacs, amb globus o esquis de fusta que llisquen pel terra de la sala. Etc.

Després de sopar,que normalment sol ser un buffet lliure, hi ha el ball «discotequero» i per acabar la nit es molt tradicional stripteases masculí i femení

El diumenge el mati en hi ha que fan ruta i d’altres que aprofiten per a fer una mica de turisme per la població o voltants i cap el migdia abans del dinar reparteixen els premis dels jocs del dissabte.

En acabat anem a dinar i després, apa, tothom cap a casa!!!!

Empordà Custom
Empordà Custom Concentracions
Des d'on sortim?

Sortides a les 08:30 a l’estiu i a les 09:00 a l’hivern